Vragen? Bel ons op (0162) 589 550

De motor achter
je bedrijfsvoering

 Naar aanbieding

MsgDemo Aanbiedingen

Nieuwsupdates

Over MSG

‘Lang’, ‘lang’ geleden in de buurt van London ligt een klein plaatsje genaamd Berkshire en daar woonde een Engelsman genaamd Toby D. Atkinson. Toby was werkzaam in de opkomende software industrie en zag zijn kans schoon om een eigen bedrijf op te richten. Dit bedrijf kreeg de naam MSG. MSG stond voor de Mountain Software Growers, wat refereerde naar het heuvelachtige Engelse landschap en de groei van software in die tijd. MSG werd opgericht op 13 augustus 1982.

De betekenis van MSG veranderde begin jaren ‘90 in de Methods and Services Group, wat het tot op de dag van vandaag betekent. Onder de naam MSG, kent het bedrijf een levendig bestaan. Van wereldspeler tot lokaal betrokken en van Amsterdam tot Boston was de reikwijdte op zijn grootst. In deze tijd waren er meerdere vestigingen in verschillende landen en leverde we ERP-pakketten voor productie, handel en logistiek. De voorlopers van MSG ERP welteverstaan, waarin we uiteindelijk de keuze hebben gemaakt om ons te focussen op de handel en logistiek. Voor velen staat MSG ERP beter bekend als e-Hardware Trade, afgekort HWT. Deze naam is ontstaan door de vele ijzerwaren klanten.

Het begon allemaal met de ERP, maar inmiddels leveren we ook portals, apps en scanoplossingen. Aan het begin van deze eeuw verschoof namelijk de aandacht van het snel kunnen verwerken van orders naar het online bestellen van orders. Met als gevolg dat we tijdens de zomer van 2000 in Parijs een demonstratie konden geven waarbij we live in één ruimte een order van de ene naar de andere computer konden versturen.

Inmiddels, anno 2019 kent ‘iedereen’ dit. We Whatsappen er op los, we bestellen avondeten, kleding en laptops online en volgen elkaar via Instagram, Facebook of snapchat op de voet. Vandaag de dag leven we online en dat vraagt om een digitale bedrijfsvoering. Een bedrijfsvoering die met je klant en de tijd mee veranderd. Op basis van 35 jaar ervaring kunnen wij zeggen dat we dat doen. Vanaf het begin betrokken, tijdens de rit gebleven en voor de toekomst gereed. MSG, de motor achter je bedrijfsvoering.


Debug information. Configuration: MsgDemo, Sessionid: , OrderNr: 0